Bone interieurwerken

Onze werkwijze

Van ontwerp tot realisatie

Bone Interieurwerken maakt interieurs van A tot Z; van ontwerp tot realisatie. Wanneer het kennismakingsgesprek met een van onze interieurontwerpers plaatsvindt kan er een kijkje worden genomen in de showroom en werkplaats.
Wanneer er belangstelling is in een ontwerp worden de ideeën uit het kennismakingsgesprek door de interieurontwerpers van Bone Interieurwerken bestudeerd en uitgewerkt in een eerste schets.
Gedurende het ontwerpproces is er nauw contact met klant om zo tot een passend eindontwerp te komen. Als alle betrokken partijen dan in overeenstemming zijn met de uitgewerkte tekeningen wordt er een offerte opgesteld.

Realisatie

Nadat we akkoord hebben op de offerte gaan we samen kijken naar de planning, wat voor beide partijen haalbaar is. Hierna kan de productie van uw maatwerk interieur starten.

Bone Interieurwerken streeft al jaren naar hoogstaande kwaliteit. Door middel van een uitgebreid machinepark waar de afgelopen jaren in is geïnvesteerd, wordt er in combinatie met onze interieurbouwers deze hoogstaande kwaliteit gerealiseerd.
Als laatste wordt het interieur of product geplaatst bij de klant, door een van onze collega’s.

Wij bieden uitkomst als verwerker of ondersteunen binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing. Samen met u kunnen wij helpen bij het kiezen van kleuren, materialen en stijlen.

Wij ontwerpen, produceren en monteren uw desgewenste interieur en/of meubelstuk. Laat uw droom interieur tot leven komen.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

+31 (0)497 514662