Over ons

Bone Interieurwerken

Het in Bergeijk gevestigde Bone Interieurwerken is een familiebedrijf dat in 1989 opgestart is door Henk Bone. Het is begonnen met het verkopen van maatwerk keukens in de omgeving van Bergeijk. Door de groeiende naamsbekendheid in de interieurbranche, zijn de producten van Bone Interieurwerken nu ook te vinden door het gehele binnen- en buitenland. Door de loop der jaren is het bedrijf zich blijven ontwikkelen en zijn de zonen van Henk inmiddels onderdeel geworden van het team, Bone Interieurwerken.

Het familiebedrijf Bone Interieurwerken heeft twee zuster bedrijven; Bone Solid & Bone Coatings. Bone Solid is opgericht in 2004, door de groeiende markt en de vraag naar verwerking van Solid Surface. Door de loop der jaren is Bone Solid uitgegroeid tot een van de marktleiders in verwerking van Solid Surface binnen Nederland. Zie voor meer informatie over de verwerk en ontwerp mogelijkheden van dit geweldige materiaal op www.bonesolid.nl

In 2019 kwam Special Coatings in de verkoop. Henk Bone zag dit als een unieke kans om zijn specialisme binnen de interieurbranche verder uit te breiden naast de verwerking van Solid Surface. Bone Coatings (voorheen Special Coatings) heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van hoogwaardig lakwerk. Voor meer informatie over hoogwaardig lakwerk en de mogelijkheden zie www.bonecoatings.nl.

Veel specialisme onder 1 dak

Door de loop der jaren heeft Henk Bone meerdere bedrijven opgericht binnen de interieurbranche; Bone Interieurwerken, Bone Solid en Bone Coatings. Deze drie bedrijven werken nauw samen om u te kunnen voorzien van hoogwaardige kwaliteit maatwerk interieurs. Door de specialisme en nauwe samenwerking van deze drie bedrijven kunnen we de kwaliteit garanderen.

Wij bieden uitkomst als verwerker of ondersteunen binnen het hele traject van tekening tot en met plaatsing. Samen met u kunnen wij helpen bij het kiezen van kleuren, materialen en stijlen.

Wij ontwerpen, produceren en monteren uw desgewenste interieur en/of meubelstuk. Laat uw droom interieur tot leven komen.

Bezoek ook

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact 

+31 (0)497 514662